ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 61 325 Kč
naše cena 19 602 Kč

» Zpracování osobních údajů
Pro klienty a dodavatele dle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) a používání cookies

Společnost poskytuje informace o zpracování osobních údajů, které subjekt údajů správci údajů poskytl v rámci zahájení činnosti při plnění smluvního vztahu:

(1) Správce osobních údajů:
Správcem osobních údajů je společnost Sun Pi s.r.o.
tel: +420 606 926 531
e-mail: info@obchodsolar.cz

(2) Účel zpracování:
Správce údajů bude zpracovávat osobní údaje subjektu údajů pro účely plnění smluvního vztahu v oblasti prodeje a instalace fotovoltaických elektráren včetně souvisejících činností.

(3) Právní základ:
– Souhlas subjektu údajů: za účelem zveřejnění fotografie a jména v sekci referencí na webových stránkách společnosti či v tištěných materiálech
– Plnění či uzavření smlouvy: pro účely dodání zboží a jeho instalace a ostatních služeb
– Právní povinnost (zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník; zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě; zákon č. 455/1991 Sb., živnostenský zákon; zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví; zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty)
– Oprávněný zájem: Osobní údaje, vedené interním systému společnosti, mohou být uchovány v rámci evidence, zpětné dohledatelnosti či obhajoby právních nároků Správce. Za účely přímého marketingu.

(4) Zpracovatelé osobních údajů:
Osobní údaje jsou správcem údajů v rámci plnění smlouvy poskytnuty k dalšímu zpracování externím poskytovatelům účetních služeb, právních služeb, realizačním společnostem či obchodím a technickým konzultantům, jejichž konkrétní kategorie budou subjektům údajů sděleny na vyžádání.

(5) Další příjemci:
Správce údajů může z důvodu oprávněného zájmu či plnění smlouvy zpřístupnit poskytnuté osobní údaje pověřeným smluvním partnerům v oblasti IT služeb a technologií, marketingových služeb, poradenských služeb, certifikačních služeb, jejichž totožnost bude subjektu údajů sdělena na vyžádání.
Z důvodu potřebného přenosu, zálohování a archivace elektronických dat mohou být osobní údaje poskytovány mimo EU (monitorovací systém poskytovatele zařízení).

(6) Další třetí strany:
Správce údajů poskytuje z důvodu státního dozoru, prevence, vyšetřování, odhalování či stíhání trestných činů nebo výkonů trestů, včetně ochrany před hrozbami pro veřejnou bezpečnost a jejich předcházení, osobní údaje příslušným orgánům veřejné moci nebo jiným subjektům, jež jsou oprávněni ke zpracování osobních údajů.

(7) Jiné účely zpracování:
Správce údajů může použít poskytnuté osobní údaje i pro obchodní a marketingové účely v rámci oprávněného zájmu nebo po udělení souhlasu.

(8) Doba uložení osobních údajů:
Správce údajů uchovává osobní údaje po dobu trvání plnění smluvního vztahu a dále po dobu, kterou mu ukládají zákonné předpisy. Výjimkou může být uchování osobních údajů pro obchodní a marketingové účely.

(9) Automatizované zpracování osobních údajů:
Ve společnosti nedochází k automatizovanému zpracování osobních údajů.

(10) Práva subjektu údajů:
Právo na přístup k osobním údajům – subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, správce údajů je povinen poskytnout kopii zpracovávaných osobních údajů.
Právo na opravu a doplnění osobních údajů – subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů bez zbytečného odkladu opravil nebo doplnil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají.
Právo na výmaz – subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se ho týkají, pokud:
– osobní údaje nejsou potřebné pro účely, pro které byly zpracovávány
– subjekt údajů odvolá souhlas k zpracování osobních údajů
– subjekt údajů vznese námitky proti zpracování
– osobní údaje byly zpracovány protiprávně
– uchování osobních údajů nepředepisují další relevantní zákonné předpisy
– se nejedná o veřejný zájem v oblasti veřejného zdraví, archivace, vědeckého či historického výzkumu, statistiky
– se nejedná o výkon nebo obhajobu právních nároků.
Právo na omezení zpracování – subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů v odůvodněných případech omezil zpracování osobních údajů.
Právo na přenositelnost osobních údajů – subjekt údajů má právo získat osobní údaje, které se ho týkají, ve strukturované, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci.
Automatizované individuální rozhodování – subjekt má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování včetně profilování, pokud toto není nezbytné pro plnění smlouvy.
Právo podat stížnost u dozorového úřadu – subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového úřadu, tzn. Úřadu pro ochranu osobních údajů.

(11) Neposkytnutí osobních údajů:
Subjekt údajů musí poskytnout osobní údaje ze zákonných důvodů nebo uvedené v obchodní smlouvě, v opačném případě by bylo znemožněno plnění obchodní smlouvy.

(12) Další ustanovení:
Pokud subjekt údajům neposkytne správci údajů souhlas k nakládání s osobními údaji nebo neuzavře se správcem obchodní vztah a nejsou pro zpracování žádné jiné důvody, budou jeho osobní údaje v písemné podobě skartována a v elektronické podobě smazána.
Další osobní údaje, které subjekt údajů neposkytl správci údajů osobně, mohou být získávány z veřejně přístupných zdrojů.

Zásady zpracování osobních údajů a používání cookies

Provozovatelem těchto webových stránek je společnost Sun Pi s.r.o. se sídlem Sedláčkova 472/6, 397 01 Písek identifikační číslo: 25151622, zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 6258. Dále jen „provozovatel“ nebo „my“.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies a analytické a marketingové nástroje pro vyhodnocování návštěvnosti webu a úspěšnosti reklamních kampaní. Bez vašeho souhlasu nezpracováváme údaje, které by vás mohly identifikovat jako konkrétní fyzickou osobu.

Takovéto zpracování je zákonné na základě čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů. Oprávněným zájmem zde rozumíme anonymní statistiky používání webu, abychom vám jako uživatelům mohli nabídnout lepší uživatelský zážitek, a vyhodnocování úspěšnosti reklamních kampaní s cílem lépe alokovat reklamní zdroje a neobtěžovat uživatele nerelevantní reklamou.

V této souvislosti vás upozorňujeme, že máte také právo vznést námitku proti zpracování údajů, které byly zpracovány z titulu oprávněných zájmů správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, právo na informace o údajích vedených s vaší osobou a právo požádat o výmaz zpracovávaných údajů.

Používané nástroje a zpracovávané údaje

Google Analytics společnosti Google LLC sídlící na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Google Analytics ke zpracování statistik o návštěvnosti používají tyto osobní údaje:

  • IP adresu k určení přibližné lokace uživatele. IP adresu před přijetím na servery společnosti Google anonymizujeme nahrazením poslední části IP adresy za nulu. Díky geografickému určení můžeme lépe analyzovat, z jakých měst, krajů či zemí pochází uživatelé našeho webu. Tyto údaje jsou v Google Analytics dostupné pouze agregovaně a nelze je zjistit k jednomu konkrétnímu návštěvníkovi.
  • Cookie s identifikátorem cid. Tento identifikátor slouží ke zjištění, zda je návštěvník na webu poprvé. Usnadňuje nám také atribuci nové návštěvnosti k různým zdrojům a lepší rozdělení reklamních rozpočtů.
  • Google Analytics máme propojeny s dalšími nástroji společnosti Google: Search Console a Adwords. Díky tomuto propojení vidíme na jednom místě agregovaná data o návštěvnosti z vyhledávání a z placených reklam.
  • Sbíráme informace o tom, odkud jste na náš web přišli, jaké stránky jste navštívili, co jste na nich dělali a jakou jste na webu strávili dobu. Sbíráme rovněž data o technologiích, které požíváte: odhadujeme typ zařízení, operační systém, verzi webového prohlížeče. Díky tomu můžeme web vylepšovat tak, aby se vám používal lépe, a to na všech zařízeních. Tato data je obtížné propojit s jednotlivci a cíleně se nesnažíme identifikovat konkrétní fyzickou osobu – dokud nám nedáte souhlas dle bodu níže, víme jen to, že někdo z jednoho prohlížeče navštívil tu a onu stránku; pokud nám souhlas dáte, budeme schopni spárovat chování na webu napříč různými zařízeními jedné anonymní osoby.
  • Pokud nám k tomu dáte souhlas, po vašem přihlášení do uživatelského účtu budeme zpracovávat i identifikátor UserID, kterým jsme schopni spojit návštěvy jedné osoby z více zařízení pod jedním uživatelským profilem. Tento identifikátor je pseudonymní a zpracovatelé bez přístupu ke všem interním databázím bez znalosti algoritmu generování identifikátoru nejsou schopni zjistit, jaká konkrétní fyzická osoba pod daným UserID koná.
  • S vaším souhlasem Google Analytics využijí data z partnerských reklamních systémů k odhadu vašich demografických údajů: pohlaví, věk, zájmy a zákaznické segmenty. Tato data jsou dostupná pouze agregovaně a není možné je zobrazit na úroveň jednotlivého uživatele.

Aktuální přehled zpracovávaných osobních údajů na straně zpracovatele Google LLC získáte na adrese https://privacy.google.com/businesses/adsservices/. Informace o způsobu ochrany osobních údajů naleznete na stránce https://policies.google.com/privacy?hl=cs

Chcete-li zablokovat odesílání anonymních statistik pomocí nástroje Google Analytics, můžete k tomu využít plugin poskytovaný společností Google. Tento plugin je třeba stáhnout a nainstalovat do vašeho prohlížeče. Upozorňujeme však, že tento plugin je potřeba nainstalovat v každém prohlížeči na každém zařízení, které používáte, a anonymní statistiky se do Google Analytics nebudou odesílat ze žádného z webů, který navštívíte.

Data zpracovávaná v nástroji Google Analytics uchováváme po dobu 50 měsíců.

Smartsupp společnosti Smartsupp.com, s.r.o., sídlící na adrese Milady Horákové 13, 602 00, Brno, Česká republika. Tento nástroj využíváme k poskytování zákaznické podpory prostřednictvím on-line chatu. Kromě veškerých informací, které napíšete do chatu při komunikaci s našimi specialisty zákaznické podpory Smartsupp může zpracovávat i technické informace o povaze vašeho zařízení (typ zařízení, prohlížeč a jeho verze), stránky zhlédnuté během vaší návštěvy webu a z IP adresy odvozovat přibližnou geolokaci. Aktuální informace o ochraně a způsobu zpracování vašich dat v nástroji Smartsupp naleznete na https://www.smartsupp.com/cs/help/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/. Data a historii konverzací uchováváme po dobu 12 měsíců.

Pro marketing a vyhodnocování výkonu našich reklamních kampaní využíváme nástroje níže. Pokud nám k tomu dáte souhlas, budeme v nich zpracovávat i údaje o vašem chování na našem webu, abychom vám nabídli personalizované reklamy. Těmto systémům se předávají údaje o vaší IP adrese, identifikaci pomocí cookie, prohlédnutých stránkách, produktech a kategoriích a o dokončených objednávkách.

Cookies a uchovávání informací na vašem počítači

Co jsou cookies?

Jde o malé datové soubory, které jsou nezbytné pro některé funkce webových stránek, jako je třeba přihlašování. Díky cookies si stránky mohou také zapamatovat různé nastavení, jako je jazyk, font a další možnosti, které jste si pro zobrazení stránek sami zvolili. To je důvod, proč cookies umísťujeme na váš počítač. Totéž dělá většina velkých internetových stránek a poskytovatelů.

Jaké existují druhy cookies?

Cookies lze rozdělit podle jejich trvanlivosti a podle toho, kdo je na váš počítač umisťuje. Podle jejich trvanlivosti je lze rozdělit na dvě kategorie:

  • Krátkodobé (session cookie) – zůstávají ve vašem prohlížeči do zavření vašeho prohlížeče, poté se vymažou.
  • Dlouhodobé (persistent cookie) – zůstávají uloženy v prohlížeči dlouhou dobu (záleží na nastavení vašeho prohlížeče a nastavení cookie) nebo dokud je ručně neodstraníte.

Podle toho, kdo cookies vytváří a zpracovává lze rozdělit cookies na dvě kategorie:

  • Cookie první strany (first party cookie) – vytváří je přímo webová stránka nebo skripty na stejné doméně. Nejčastěji slouží k zajištění základní funkčnosti webu.
  • Cookie třetích stran (third party cookie) – jsou vytvářeny jiné skripty. Jsou to nejčastěji cookies reklamních systémů, widgetů sociálních sítí nebo vložených videí.

Jaké na tomto webu používáme cookies?

  • Technické (první strany, krátkodobé) – jsou nezbytné pro zajištění elementární funkce stránek, tj. vložení produktů do košíku, proces nákupu a zobrazení verze stránky vyžadující javascript nebo bez něj.
  • Google Analytics (první strany, dlouhodobé) – pro rozlišení nových a vracejících se návštěvníků se ukládá cookie s unikátním a anonymním identifikátorem prohlížeče.
  • Facebook (třetí strany, krátkodobé i dlouhodobé) – pro marketingové účely a vyhodnocení našich reklamních kampaní.
  • Sklik, iMedia (první strany, dlouhodobé) – pro marketingové účely a vyhodnocení našich reklamních kampaní.
  • AdWords, DoubleClick (první strany, dlouhodobé) – pro marketingové účely a vyhodnocení našich reklamních kampaní.
  • Smartlook, Smartsupp (první i třetí strany, krátkodobé i dlouhodobé) – pro fungování chatu zákaznické podpory.

Cookies nikdy nepoužíváme k tomu, abychom vás osobně identifikovali, a nikdy do nich neumisťujeme citlivá nebo osobní data.

MTZkOWI5Zm