ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 61 325 Kč
naše cena 531 Kč
naše cena 59 842 Kč

RECENZE

Hodnocení našeho obchodu je možné najít na portálu Heuréka

http://obchody.heureka.cz/obchodsolar-cz/recenze/

Přidáno: 14.07.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše proběhlo bez problemu

Pro:

rychlý,levný,spolehlivý

 

Přidáno: 07.07.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost, doporučuji

Pro:

Ochota a rada, jaký model regulátoru se nám hodí.

 

Přidáno: 18.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

bez problémů

 

 

Přidáno: 06.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nejsem spokojený s baterii,je nevhodná do lode musi byt odvetravana,hodila by se gelova.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

ve stálé nabídce máme baterie s tekutým elektrolytem, AGM (elektrolyt ve formě gelu zapouzdřený ve skelném rouně) a VRLA GEL (elektrolyt ve formě speciálního křemičitého gelu) .
Všechny tři typy akumulátorů mají ventilem řízené odvětrávání. Akumulátory AGM GEL a VRLA GEL jsou navíc bezúdržbové a díky své konstrukci mají minimální výpary a ventil je zde pouze pro kritické stavy baterie.

Doporučuji se příště před nákupem poradit s prodejcem o vhodnosti vybraného akumulátoru.


S pozdravem Zdeněk Šimoník ml., Sun Pi s.r.o.
 

Přidáno: 25.05.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji, nabídka je široká, komunikace dobrá, doprava rychlá a zboží perfektně adjustováno

Pro:

přehledný
rychlý
vstřícný

Proti:

nenašel jsem

 

Přidáno: 23.04.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tento obchod mohu doporučit

 

 

Přidáno: 23.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Dostal jsem zboží již použité,což nebylo v nabídce uvedeno.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velice nás mrzí Vaše recenze.
Naše společnost prodává jen nové a nepoužité zboží. Zboží Vám bylo doručeno 11.3. a do dnešního dne jste nás nekontaktoval, že je zboží v nepořádku.
Ve výsledku dotazníku Heureka jste se zmínil, že zboží bylo poškozené vlivem přepravy. Nechali jsme si proto vyžádat dodací list od přepravce, kde je zboží převzato bez výhrad.
Veškeré poškození zboží vlivem přepravy je nutné zapsat do dodacího listu přepravce a zásilku nepřebírat. Poškozená zásilka se vrací zpět k odesílateli a k zákazníkovi zasíláme nové zboží.
Při jakémkoliv pocitu, že zboží není v pořádku ve směru výrobních vad je nutné kontaktovat prodejce a my zjednáme nápravu s okamžitou výměnou zboží.

S pozdravem Zdeněk Šimoník ml. Sun Pi s.r.o.
 

Přidáno: 10.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše probĕhlo bez komplikací snad to dude fungovat podle mích přectav.

 

 

Přidáno: 20.09.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup v obchodě doporučuji Vše bez problémů.

Pro:

Dobrá cena
Levná doprava nadrozměrného zboží

Proti:

Zatím bez slabin

 

Přidáno: 19.09.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Přesně to, co telefonicky slíbí, také promptně dodají.

Pro:

rychlé jednání
přiměřená cena

 
ZDVmNDQ