ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 59 842 Kč
naše cena 22 869 Kč
naše cena 14 810 Kč

RECENZE

Hodnocení našeho obchodu je možné najít na portálu Heuréka

http://obchody.heureka.cz/obchodsolar-cz/recenze/

Přidáno: 25.10.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

Pro:

Pohodlí

 

Přidáno: 05.09.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

kupte a uvidite :-D

Pro:

dobra cena

Proti:

zatim jsem žadne nezaznamenal

 

Přidáno: 03.08.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Supr rychlost i komunikace mohu jen doporučit.

 

 

Přidáno: 26.07.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrá cena,za kvalitní zboží, dobrá komunikace s obcodem, jen s PPL je tohorší
nicméně doporučuji z důvodu okamžitého řešení problému jsem spokojen.

 

 

Přidáno: 03.07.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vzhledem k naší nezkušenosti co a jak bude k montáži potřeba, bylo nám rychle vyhověno s přiobjednáním dalších prvků.

Pro:

rychlé vyřízení všech našichpřiobjednávek

Proti:

---

 

Přidáno: 20.06.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

prostě vynikajicí

Pro:

rychlost a spolehlivost

 

Přidáno: 30.05.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

ryclost dodávky

 

Přidáno: 30.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá dodací lhůta

 

Přidáno: 10.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Byly jsme nespokojěni akorát s přepravcem Shenker, nejdřív nedali vědět dopředu, jen dvě hodiny předem v pracovní den ve 10:OO, podruhé měli autonehodu a když už sme čekali napotřetí tak náklad zapoměli naložit, velmi nespolehlivé.

 

Přidáno: 05.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dohodněte si vše předem,cenu ,slevua platby, pak nakupujte.Bohužel jsem doporučil svým známým,pak jsem zjistil,že jsou i levnější prodejci s tím,že automaticky sleví při koupi většího množství,jak uvádí na svých stránkách.Nakupuji častěji elektroniku a u těch dodavatelů je to zcela normální a nestarám se o to,je to automatické.Doporučil jsem Pan Sedlák Vyškov a pan Semotam Brno.Doporučil bych i jiným.Skvělý dopravce.Lepší než PPL.Byl bych rád,kdyby jste ho tam doplnili.

Pro:

Domluvu,hlavně dobrou dopravu
Již jsem Vás několikrát doporučil a moji přátelé byli s dodávkou spokojeni.Respektivě jsem jim vybral u vás zboží,které si sami objednali

Proti:

Slabinou je sleva nabízená na stránkách, nepromítne se do skutečné ceny.Navíc se účtuje likvidace odpadu státem neuzákoněná.U solárních panelů

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Na Vaší objednávku byla vystavena množstevní sleva 3%. Vaše objednávka obsahovala FV moduly Schott ASI, které jsou již zlevněné akční nabídkou. Tyto slevy se tedy sčítaly.

Na základě této objednávky máte množstevní slevy i pro následující objednávky.

Co se týče recyklačních poplatků na fotovoltaické moduly jsou nuceni výrobci nebo dovozci od 1.1. 2013 tyto poplatky platit. Do dnes nebyla vydána prováděcí vyhláška, která by částku stanovila.

Proto jsme nuceni tento poplatek účtovat formou zálohy konečným zákazníkům. Po vydání příslušné částky bude vyučován přeplatek popřípadě vyžádán nedoplatek.

Velice se omlouváme za tuto skutečnost, ale nejsme schopni ovlivnit činnost ministerstva ŽP ani státních úředníků.

S pozdravem Zdeněk Šimoník ml. - Obchodsolar.cz
 
MjQxYmE5